Velkommen til Kennel Kanufiq

Vi har begge haft hunde siden vi blev født. Ikke een dag uden de kære 4benede.

Vi har haft mange forskellige racer, og tidligere, altid 3 hanhunde sammen.

AVL

Vi laver et kuld engang i mellem for hyggens skyld, men ellers er vi ved at trappe ned til een race og 2 hunde.

 

Siden år 2000 har vi haft Alaskan malamute, (absolut ikke den nemmeste race vi har haft, en barsk hund fra et barskt klima og IKKE en hund for 1.gangskøbere) en intelligent og morsom hund, som synes om at trække og det gør vi så hver dag i skoven eller en lille 6km rundtur til stranden og i vandet ;o)) meeen som alle hunde, synes de, det bedste er, i skov og på strand og bare lege og snuse.

Den kan bruges til det meste, det er en hund hvor man virkelig kan sige "den kan hvad den vil" undtaget er vagthund.

Vil du have en Malamute, som familiehund,  så sæt dig grundigt ind i racen, de er ikke specielt nemme og omgængelige i forholdet til andre hunde, specielt efter det fyldte 3.år..der skal gøres meget ud af socialiseringen med andre hunde. Andre husdyr skal man ikke lade dem alene med. Jeg mener at mutter skal være sammen med andre polarhunde, de er ikke gode til andre racer.

Køb din hvalp hos kenneler der har dem som familiehunde. Temperamentet kan med øvelse ses i hundens øjne...er de rare, stride, bange, sure nervøse osv..

 

Kik evt spørgsmål og svar om malamuten.

 

 Jack Russell, er en superlækker lille (stor) lidenskabelig hund, som er en fornøjelse at være sammen med, altid glad og sjov, passende stædig og vedholdende, sød og kærlig, vældig klog og initiativrig, nem og omgængelig for mennesker og dyr. Og kan til hver en tid løbe om hjørner med mutterne;o) De er frække og modige og glimrende børnehunde..skal opdrages med fast og kærlig hånd.

Vi koncentrerer os om, at lave smukke, gode velafbalancerede familiehunde, grundlagt på gl. Australske linjer. De er glimrende jagthunde, tager masser af mus og rotter, kan sagtens gå fra "fuld fart" til "total afslapning" på  ingen tid.

Og den kan medbringes alle steder, den følger dig også gerne hvor du går....sådan da ;o)....en "handy" vovse.

 

 

 FCI standarten for Alaskan malamute

FCI standarten for Jack Russel

Federation Cynologique Internationale (den internationale hundeorganisation).

EMAIL MIG

 

Sally Ann og Hans Chr. Svendsen

Bystævnevej 52

5600 Faaborg

tlf. 40178878